💎️  Esineet emojit ja niiden merkitys

You are here.

Löydät täältä kaikki nykyiset esineet emojit Whatsappissa ja Facebookissa sekä kuvauksen niiden merkityksestä. Hauskaa sukeltamista emojien värikkääseen maailmaan!

💎️ Kategoria: Esineet

U+231A
Rannekello emoji U+231A
⌚️  Rannekello
⌚ emoji symboloi rannekelloa, joka toimii sekä kellonaikana että muotiasusteena. Sitä voidaan käyttää korostamaan ajanhallintaa ja täsmällisyyttä, kuten tapaamisia, määräaikoja tai päivämääriä. Arkielämässä kello koetaan merkistä ja mallista riippuen statussymbolina. Lisäksi emoji sopii erinomaisesti osoittamaan viivästystä tai kiireellisyyttä, esimerkiksi yhdistettynä viesteihin kuten “Minun on kiirehdittävä“ tai “Milloin olet siellä?“. Lopuksi se herättää nostalgiaa muistuttamalla meitä klassisista analogisista kelloista, jotka ovat yhä harvinaisempia älykellojen ja digitaalisten laitteiden aikakaudella.
U+1F4F1
Matkapuhelin emoji U+1F4F1
📱️  Matkapuhelin
“Vastaa puhelimeen!“ 📱 emoji symboloi matkapuhelimilla tapahtuvaa viestintää, joista on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämäämme. Toisaalta sitä käytetään ilmaisemaan tulevia puheluita tai muistuttamaan jotakuta tarkistamaan puhelimensa. Toisaalta emoji edustaa sosiaalisen median, viestisovellusten ja valokuvien käyttöä älypuhelimella. Lisäksi emoji voi viitata jatkuvaan tavoitettavuuteen, jolla on sekä myönteisiä että kielteisiä vaikutuksia hyvinvointiimme. Laajemmin ajateltuna emoji viittaa teknologiaan ja liitettävyyteen, jotka muokkaavat nykymaailmaamme. Lopuksi se viittaa digitaalisen vieroituksen tarpeeseen tai tietoisempaan suhtautumiseen teknologiaan.
U+1F4F2
Matkapuhelin, jossa on vasemmalla oikealle osoittava nuoli U+1F4F2
📲️  Matkapuhelin, jossa on vasemmalla oikealle osoittava nuoli
📲-emojia käytetään saapuvien puhelujen lisäksi myös erilaisiin ilmoituksiin, kuten tekstiviesteihin tai sovellusten hälytyksiin. Se symboloi matkapuhelimen kaikkialle ulottuvaa roolia jokapäiväisessä elämässämme ja tarvetta olla aina saatavilla. Joissakin tapauksissa emojia voidaan käyttää ilmoittamaan tulevasta viestistä tai tärkeästä tapahtumasta älypuhelimella. Se viestii välittömän vastaamisen tärkeydestä, olipa kyse sitten puheluun vastaamisesta tai viestiin vastaamisesta. Vaihtoehtoisesti se voi toimia muistutuksena puhelimen lataamisesta tai päivitysten ja tärkeiden tietojen huomioimisesta.
U+1F4BB
Kannettava tietokone emoji U+1F4BB
💻️  Kannettava tietokone
Tämä emoji 💻 symboloi kannettavaa tietokonetta, joka liitetään usein työhön, opiskeluun tai teknologiaan liittyviin aiheisiin. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan tarvetta suorittaa tehtäviä tai osallistua projekteihin, kuten “työstän raporttia“ tai “teen tutkimusta verkossa“. Emoji voidaan yhdistää myös elokuvien, sarjojen tai muun mediasisällön suoratoistoon, kun sitä käytetään vapaa-ajan yhteydessä. Samoin se yhdistetään digitaaliseen viestintään, kuten sähköpostien kirjoittamiseen tai sosiaalisissa verkostoissa keskustelemiseen. Lopuksi emojia voidaan käyttää ilmaisemaan toive uudesta kannettavasta tietokoneesta tai päivityksestä olemassa olevaan teknologiaan.