😊️ Hymiöt ja ihmiset emojit ja niiden merkitys

You are here.

Löydät täältä kaikki nykyiset hymiöt ja ihmiset emojit Whatsappissa ja Facebookissa sekä kuvauksen niiden merkityksestä. Hauskaa sukeltamista emojien värikkääseen maailmaan!

😀️Virnistävät kasvot
Virnistävät kasvot 😀 ilmaisevat iloa, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, ja se on hyvin yleinen ja suosittu emoji digitaalisessa viestinnässä. Sitä käytetään usein yksinkertaisesti tervehtimään, ilmaisemaan iloa tai innostusta jostain asiasta tai katkaisemaan lyhyt teksti. Onnellisuus ja hyvä mieli ovat muita tähän emojiin liittyviä mielleyhtymiä. Keskusteluissa virnistäviä kasvoja voidaan käyttää positiivisten tunteiden tai ystävällisen ilmapiirin välittämiseen. Lopuksi 😀 emoji symboloi myös huumoria, ja sitä käytetään viittaamaan johonkin hauskaan tai huvittavaan asiaan.
Näytä lisää

Emoji Kategoria: Hymiöt ja ihmiset

U+1F600
😀️Virnistävät kasvot emoji U+1F600 U+1F600
😀️ Virnistävät kasvot
Virnistävät kasvot 😀 ilmaisevat iloa, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä, ja se on hyvin yleinen ja suosittu emoji digitaalisessa viestinnässä. Sitä käytetään usein yksinkertaisesti tervehtimään, ilmaisemaan iloa tai innostusta jostain asiasta tai katkaisemaan lyhyt teksti. Onnellisuus ja hyvä mieli ovat muita tähän emojiin liittyviä mielleyhtymiä. Keskusteluissa virnistäviä kasvoja voidaan käyttää positiivisten tunteiden tai ystävällisen ilmapiirin välittämiseen. Lopuksi 😀 emoji symboloi myös huumoria, ja sitä käytetään viittaamaan johonkin hauskaan tai huvittavaan asiaan.
U+1F603
😃️Hymyilevät kasvot avoimella suulla U+1F603 U+1F603
😃️ Hymyilevät kasvot avoimella suulla
Virnuilevat kasvot ja suuret silmät 😃 -emoji symboloi positiivista tunnelmaa, iloista naurua ja innostusta. Sitä käytetään usein iloisena tervehdyksenä rajattomasta ilosta. Keskustelussa tätä emojia käytetään viittaamaan onnellisiin hetkiin, hauskoihin tilanteisiin tai jännittäviin tapahtumiin. Suuret silmät korostavat tähän emojiin liittyvän tunteen voimakkuutta. Se voidaan lähettää myös ilmaisemaan hyväksynnän tai tuen tunnetta, jolloin keskitytään sen välittämään positiiviseen energiaan ja innostukseen.
U+1F604
😄️Hymyilevät kasvot, joilla on avoin suu ja hymyilevät silmät U+1F604
😄️ Hymyilevät kasvot, joilla on avoin suu ja hymyilevät silmät
Hymyilevät kasvot nauravine silmineen 😄 edustaa äänekästä, riehakasta ja sydämellistä naurua, ja siinä on tyypilliset nauravat emoji-silmät, jotka erottavat aidon hymyn väärennetystä hymystä. Sitä käytetään usein osoittamaan humoristisia tilanteita, hauskoja vitsejä tai ilon hetkiä. Keskusteluissa emoji voidaan lähettää myös sarkasmin tai ironisten huomautusten kanssa korostamaan viestin humoristista puolta. Onnellisuus ja hyvä huumori ovat tärkeitä mielleyhtymiä. Viime kädessä se välittää hyvinvoinnin ja iloisuuden ilmapiirin, joka välittyy muille.
U+1F601
😁️Virnistävät kasvot hymyilevillä silmillä emoji U+1F601 U+1F601
😁️ Virnistävät kasvot hymyilevillä silmillä
Säteilevät kasvot ja nauravat silmät 😁. Tässä emojissa näkyy ilkikurinen virne, joka edustaa keveyttä ja riemukasta mieltä. Sitä käytetään usein osoittamaan, että olet iloinen jostain tapahtumasta, innostunut tai vain hieman hämmentynyt. Keskustelussa tätä emojia voidaan käyttää ilmaisemaan positiivisia tunteita ja innostusta, olipa kyse sitten henkilökohtaisista saavutuksista tai iloisista odotuksista. Vitsailu ja iloisuus ovat muita tähän emojiin liittyviä merkityksiä. Lopuksi se symboloi kykyä olla ottamatta itseään liian vakavasti ja saada muut hymyilemään.
U+1F606
😆️Hymyilevät kasvot, joilla on suu auki ja silmät kiinni U+1F606
😆️ Hymyilevät kasvot, joilla on suu auki ja silmät kiinni
En voi lopettaa nauramista! Uskomattoman hauskojen tai naurettavien tilanteiden laukaisemana virnistävä ja vääntynyt kasvohymiö 😆 ilmaisee tunteen siitä, että on naurukohtauksen partaalla. Sitä käytetään usein ilmaisemaan vahingoniloista tai ivallista naurua jollekin tapahtumalle tai jollekin toiselle henkilölle tapahtuneelle asialle. Tekstiviestinnässä tämä emoji vastaa tekstipohjaisia hymiöitä “XD“ ja “><“. Keskusteluissa sitä käytetään ilmaisemaan humoristisia tilanteita tai vitsejä, joissa nauru muuttuu hallitsemattomaksi. Viime kädessä emoji viestii, että voit nauraa elämän absurdeille asioille ja jakaa samalla yhteisen huumorintajun muiden kanssa.
U+1F979
🥹️Kasvot pidättelevät kyyneleitä emoji U+1F979 U+1F979
🥹️ Kasvot pidättelevät kyyneleitä
🥹 emoji, joka esittää hieman hymyileviä kasvoja kyyneleet silmissä, voi ilmaista erilaisia tunteita, kuten kiitollisuutta, liikuttuneisuutta tai ylpeyttä. Samalla myös viha tai raivo voi olla syynä siihen, että kyyneleitä tuskin voi pidätellä. Sitä käytetään usein ilmaisemaan voimakkaita tunteita viestinnässä, ja tunnetulkinta riippuu asiayhteydestä. Keskustelussa tätä emojia voidaan käyttää empatian ja myötätunnon välittämiseen, erityisesti keskusteltaessa tunteisiin liittyvistä aiheista. Sitä käytetään myös ilmaisemaan syviä tunteitamme aidolla ja koskettavalla tavalla ja korostamaan viestinnän inhimillistä puolta.
U+1F605
😅️Hymyilevät kasvot, joilla on avoin suu ja kylmä hiki U+1F605
😅️ Hymyilevät kasvot, joilla on avoin suu ja kylmä hiki
Hymyileviä kasvoja, joissa on hikipisaroita, edustaa 😅-emoji. Sitä käytetään ilmaisemaan helpotusta siitä, että hankala tilanne on onnistuttu hoitamaan tai se on vain mennyt hyvin, kuten tärkeä kokous. Sitä käytetään joskus myös ilmaisemaan hermostuneisuutta tai jännitystä tulevista vaikeista tapahtumista. Keskustelussa tämä emoji viestii, että pystyt käsittelemään stressaavia tilanteita huumorilla ja tyyneydellä. Se osoittaa, miten säilyttää optimismi ja iloisuus vaikeina aikoina ja miten jakaa nämä myönteiset tunteet muiden kanssa.
U+1F602
😂️Kasvot, joilla on ilon kyyneleet U+1F602
😂️ Kasvot, joilla on ilon kyyneleet
😂-emoji, joka esittää nauravia kasvoja ilon kyynelillä, ilmaisee, että pystyt hädin tuskin pitämään itsesi tuolilla naurusta. Se symboloi tilannetta, jossa jokin asia on niin uskomattoman hauska, että olet kyynelissäsi ja naurunremakan vallassa. Käytetään usein korostamaan hauskoja tai huvittavia hetkiä, joissa pystyt hädin tuskin pitämään itsesi pystyssä naurusta. Mielenkiintoista on, että tämä emoji on yksi suosituimmista, ja se valittiin jopa vuoden sanaksi vuonna 2015. 😂 emoji kuvaa sitä, miten nauru ja huumori yhdistävät meitä viestinnässä ja antavat meidän kokea iloa ja onnea yhdessä.
U+1F923
🤣️Lattialla pyörii, nauraa U+1F923
🤣️ Lattialla pyörii, nauraa
Onpa hauskaa! Puhtaan hilpeyden ilmaisuja välittää 🤣-emoji, joka kuvaa henkilöä, joka pyörii lattialla naurusta. Se symboloi sitä, että jokin asia on niin uskomattoman hauska, että pystyt tuskin hillitsemään nauruasi. Tämä emoji on visuaalinen muunnelma lyhenteestä “ROFL“, joka tarkoittaa “rolling on the floor laughing“. Sitä käytetään usein ilmaisemaan suuren ilon ja huvittuneisuuden hetkiä, jolloin kirjaimellisesti pyörit lattialla nauraen. Lisäksi se ilmaisee kykyä nauraa muiden kanssa humoristisille tilanteille ja jakaa näitä ikimuistoisia hetkiä.
U+1F972
🥲️Hymyilevät kasvot kyynelillä U+1F972
🥲️ Hymyilevät kasvot kyynelillä
🥲-emoji tarkoittaa hymyilemistä vaikeiden hetkien läpi ja symboloi pyrkimystä pysyä positiivisena vaikeina hetkinä. Hymyilet tuskan läpi sen sijaan, että olisit todella onnellinen. Se osoittaa kykyä piilottaa todelliset tunteet hymyn taakse, kun käsitellään ongelmia tai vaikeita hetkiä elämässä. Tätä emojia käytetään usein ilmaisemaan myötätuntoa ja ymmärrystä toisten henkilökohtaisia kamppailuja kohtaan. Se muistuttaa meitä siitä, että olemme kaikki ihmisiä ja käytämme joskus hymyä suojakilpenä piilottaaksemme todelliset tunteemme.
U+263A Hymyilevät kasvot U+263A ☺️ Hymyilevät kasvot. Olen iloinen kuin kuningas! Klassista, tyytyväistä hymyä edustaa ☺-emoji, ja se symboloi puhdasta onnea ja tyytyväisyyttä. Joskus se tulkitaan ujoksi virnistykseksi, ja se voi olla vastaus mukavaan kohteliaisuuteen tai miellyttävään tapahtumaan. Sitä käytetään usein ilmaisemaan onnellisuutta ja iloa, erityisesti tilanteissa, joissa sanat eivät riitä. Tätä emojia voidaan käyttää positiivisten tunteiden välittämiseen ystävällisellä ja viehättävällä tavalla. Se saa varmasti vastaanottajan sydämen sykkimään nopeammin ja saa hymyn hänen kasvoilleen.
U+1F60A Hymyilevät kasvot hymyilevillä silmillä U+1F60A 😊️ Hymyilevät kasvot hymyilevillä silmillä. Ujolla, hämmentyneellä hymyllä varustettu 😊-emoji säteilee onnellisuutta, tyytyväisyyttä, mielenrauhaa ja kiitollisuutta. Tälle emojille ominaiset kirkkaat silmät ja punaiset posket symboloivat iloa ja lämpöä. Erityisesti punaiset posket edustavat hämmennyksen tunnetta, joka usein liittyy kohteliaisuuteen tai iloiseen yllätykseen. Sitä käytetään usein välittämään myönteisiä tunteita ja tekemään viestinnästä ystävällistä ja lämmintä. Tekstimuodossa 😊-emoji voidaan esittää ^^:llä. Käytä sitä saadaksesi hymyn keskustelukumppanisi kasvoille ja välittääksesi kiintymyksen ja hyväntahtoisuuden tunteen.
U+1F607 Hymyilevät kasvot halon kanssa U+1F607 😇️ Hymyilevät kasvot halon kanssa. Taivaallista hymyä osoittaa 😇 halo-emoji, joka symboloi viattomuutta ja hyvyyttä. Ihmiset käyttävät sitä ilmaistakseen hyviä tekojaan, rakastavaa käyttäytymistään tai esimerkillistä asennettaan. Joskus tätä emojia käytetään humoristisesti osoittamaan silmää vilkuttavaa viattomuutta vähemmän hyville teoille tai käytökselle. Se viestii ystävällisyydestä ja hyvästä tahdosta ja tuo leikkisän lisän viestintään. Voit käyttää sitä lisäämään charmia ja keveyttä viesteihisi tai täydentämään humoristisen kommentin.
U+1F642 Hieman hymyilevät kasvot U+1F642 🙂️ Hieman hymyilevät kasvot. Tämä hieman hymyilevä emoji ilmaisee miellyttävää tyytyväisyyttä ja sisäistä rauhaa. Sitä käytetään saamaan lausunto näyttämään ystävällisemmältä, vaikka sitä ei välttämättä tarkoitettaisikaan niin. Joissakin tapauksissa hennolla hymyllä voi olla jopa sarkastinen sävy, varsinkin kun hymy tuntuu tilanteeseen sopimattomalta. Tällaisissa tilanteissa sitä voidaan käyttää humoristisella tavalla viittaamaan silmäniskuun tai ironiseen huomautukseen. Se sopii erinomaisesti tekstiviestien pehmeän, positiivisen sävyn lisäämiseen tai vastaanottajan hymyilemiseen.
U+1F643 Ylösalaisin olevat kasvot U+1F643 🙃️ Ylösalaisin olevat kasvot. En ole tosissani! Käänteinen hymyilevä naama 🙃 ilmaisee, että et ole tosissasi tai että sinulla on humoristinen pohjavire. Se sopii epäselviin lausuntoihin, ironisiin huomautuksiin tai vitsikommentteihin. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan hölmöyttä tai vastauksena vitsiin. Keskusteluissa se korostaa viestin leikkisää luonnetta ja auttaa selventämään mahdollisia väärinkäsityksiä viestin sävystä. Lisäksi emoji korostaa keveyttä ja iloisuutta, vaikka aihe olisi vakava. Lopuksi se on luova tapa luoda rentoa tunnelmaa tekstiviesteihin.
U+1F609 Vilkkuva naama U+1F609 😉️ Vilkkuva naama. Vilkkuva 😉 emoji osoittaa, että joku on ilkikurinen tai huumorintajuinen. Se osoittaa, että joku vitsailee, flirttailee tai että hänellä on jokin salattu tarkoitus. Tämä emoji on ystävällinen tapa purkaa viestiä ja osoittaa, että siihen on suhtauduttava varauksella. Sitä voidaan käyttää myös luottamuksellisten tai leikkimielisten tietojen jakamiseen ja miellyttävän ilmapiirin luomiseen. Joissakin yhteyksissä silmäniskulla on jopa kiusoitteleva tai flirttaileva merkitys, mikä on erityisen houkuttelevaa romanttisissa tai ystävällisissä keskusteluissa. Se auttaa myös rikkomaan jään ja pitämään keskustelun käynnissä.
U+1F60C Huojentuneet kasvot U+1F60C 😌️ Huojentuneet kasvot. Kaikki meni hyvin! Helpottuneet kasvot 😌 säteilevät rauhoittavaa tunnelmaa. Se on lempeä hymy, joka viestii, että epämiellyttävä tilanne on onnistuneesti hoidettu. Huolet ja pelot voi nyt siirtää syrjään, kun ihminen tuntee olonsa rentoutuneeksi ja ratkaistuksi. Tätä emojia voi käyttää ilmaisemaan kiitollisuutta tai helpotusta, kun vaikea tilanne on kääntynyt hyväksi. Se välittää myös tyytyväisyyden tunnetta ja stressistä tai jännityksestä irti päästämistä, mikä luo miellyttävän tunnelman.
U+1F60D Hymyilevät kasvot, joilla on sydänsilmät U+1F60D 😍️ Hymyilevät kasvot, joilla on sydänsilmät. Rakkauden hymyä osoittaa 😍-emoji, joka säteilee onnellisuutta sydämenmuotoisilla silmillään. Se viestii voimakkaasta rakkaudesta ja kiintymyksestä henkilöä, paikkaa tai jopa esinettä kohtaan. Tätä emojia käytetään usein romanttisissa viesteissä ilmaisemaan rakkautta, kiitollisuutta ja ihailua. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan innostusta jotakin asiaa tai tapahtumaa kohtaan. Sydämenmuotoiset silmät symboloivat ylivoimaisia onnen tunteita ja vahvaa yhteyttä.
U+1F970 Hymyilevät kasvot, joilla on hymyilevät silmät ja kolme sydäntä U+1F970 🥰️ Hymyilevät kasvot, joilla on hymyilevät silmät ja kolme sydäntä. Tämä suloinen 🥰-emoji esittää hymyileviä kasvoja, joita ympäröivät sydämet, jotka ilmentävät ihastumista ja romantiikkaa. Se sopii täydellisesti ilmaisemaan kiintymystä, rakkautta ja romanttisia sydänasioita leijuen pilvissä. Syvä yhteys ja rakastavat tunteet voidaan välittää keskustelukumppanillesi tämän emojin avulla. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan arvostusta erityisistä hetkistä tai sydämellisistä eleistä. Kaiken kaikkiaan tämä emoji on ihana tapa ilmaista rakkautta ja kiintymystä digitaalisessa viestinnässä.
U+1F618 Kasvot heittävät suukon U+1F618 😘️ Kasvot heittävät suukon. Suudelma-emoji 😘 on kiintymyksen ilmaus. Se viestii ystävällistä tai romanttista sympatiaa ja sitä käytetään usein hellyyden ilmaisemiseen tai flirttailevana merkkinä. Suuteluhemojia voidaan käyttää myös kiitollisuuden ilmaisemiseen tai sarkastisen vastauksen pehmentämiseen. Se on myös sopiva vastaus töykeisiin viesteihin tilanteen keventämiseksi. Tämä emoji on viehättävä tapa jakaa tunteita ja tuntemuksia sekä välittää läheisyyttä ja yhteyttä, vaikka olisitte fyysisesti erillään. Käytä sitä antaaksesi läheisillesi pienen hymyn ja osoittaaksesi heille, että välität.
U+1F617 Suutelevat kasvot U+1F617 😗️ Suutelevat kasvot. Neutraali pusun kasvot 😗 -emoji, joka edustaa hellää elettä ystäviä tai perheenjäseniä kohtaan. Sitä käytetään ystävällisenä ilmaisuna sanomaan “kiitos“, “hei“ tai “näkemiin“. Avoimet silmät ja neutraali ilme viestittävät, että kyseessä ei ole intiimi suudelma, vaan lämmin, yleinen ele. Lisäksi tämä emoji voi esittää myös vihellyksen ilmaisua tai “ankan naamaa“, jota käytetään usein kuvia otettaessa. Joissakin yhteyksissä sillä on leikkisä tai ironinen merkitys. Käytä sitä suukkojen lähettämiseen ystävällisesti tai humorististen tilanteiden korostamiseen.
U+1F619 Suutelevat kasvot hymyilevillä silmillä U+1F619 😙️ Suutelevat kasvot hymyilevillä silmillä. Hymyilevät silmät ja suutelevat huulet, 😙-emoji säteilee rentoa ja iloista tunnelmaa. Se symboloi rakastavaa elettä ja sopii erinomaisesti suukon lähettämiseen ystäville tai perheelle, kuten “Me halataan ja suudellaan sinua“. Emoji välittää harmonisen tunnelman, ja sitä voidaan käyttää humoristisissa tai leikkisissä yhteyksissä. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi kuvaamaan viheltämistä tilanteessa, jossa teeskentelet olevasi rento. Se on monipuolinen ja tuo viesteihisi ystävällisen ja lämpimän luonteen. Tämän emojin avulla tuot positiivista energiaa keskusteluusi ja ilmaiset kiintymystäsi.
U+1F61A Suutelevat kasvot suljetuin silmin U+1F61A 😚️ Suutelevat kasvot suljetuin silmin. Suljetuilla silmillä ja ruusuisilla poskilla 😚-emoji viestii hellyyttä ja lämpöä. Punaiset posket ovat tärkeä piirre, koska ne voivat ilmaista ujoutta, tunnetta tai hämmennystä. Monissa kulttuureissa punaiset posket ovat merkki kiintymyksestä tai emotionaalisesta lämmöstä. Usein 😚-emojia käytetään ilmaisemaan kiitollisuutta tai arvostusta neuvoista tai palveluksesta, mutta myös lähettämään hellästi suukkoja läheisille ystäville, perheenjäsenille tai salaiselle ihastukselle. Suljettujen silmien ja ruusuisten poskien yhdistelmä antaa tälle emojille erityistä hellyyttä, joten se on ihanteellinen tilanteissa, joissa haluat näyttää tunteesi viehättävällä ja sydämellisellä tavalla.
U+1F60B Herkullista ruokaa nauttivat kasvot U+1F60B 😋️ Herkullista ruokaa nauttivat kasvot. Hyvää ruokahalua! Huulten nuoleminen nautinnosta, 😋-emoji osoittaa tyytyväisyyttä, nälkää tai iloa herkullisesta ruoasta. Se näkyy ilosta säteilevänä, kun olet valmistanut jotain erityisen maukasta tai kun lautasesi on tyhjä. Sitä käytetään usein myös humoristisen viestin yhteydessä tai vitsaillessa, sillä siinä näkyy leikkisä irvistys, jossa kieli työntyy ulos. Vastaavasti flirttaillessa sitä käytetään harkittuun ja moniselitteiseen harhautukseen. 😋 emoji sopii erinomaisesti ilmaisemaan kulinaarista innostusta ja ruoasta nauttimista tai yksinkertaisesti välittämään hauskaa ja rentoa tunnelmaa.
U+1F61B Kasvot, joiden kieli on jumissa U+1F61B 😛️ Kasvot, joiden kieli on jumissa. Teet pilaa toisista: Tiesin, että mokaat. 😛-hemoji virnistää röyhkeästi kieli ulos työntyneenä luodakseen leikkisästi humoristisen tunnelman tai pehmentääkseen ironista huomautusta. Se auttaa välttämään väärinkäsityksiä osoittamalla, että toisen ei kannata ottaa viestiä liian vakavasti. Sitä käytetään myös pilkkaamaan jotakuta tai kommentoimaan tilannetta vitsikkäästi. Samoin sitä voidaan käyttää keventämään vitsejä, viisastelua ja leikkisää pilailua ystävien kesken sekä ylläpitämään kevyttä ja rentoa sävyä keskustelussa.
U+1F61D Kasvot, joiden kieli on työntynyt ulos ja silmät ovat tiukasti kiinni U+1F61D 😝️ Kasvot, joiden kieli on työntynyt ulos ja silmät ovat tiukasti kiinni. Käyttäjät voivat käyttää 😝-emojia, joka on silmää räpäyttävät kasvot, joiden kieli on työnnetty ulos, ilmaisemaan leikkisästi tunteitaan pilkkaamalla, suututtamalla tai loukkaamalla jotakuta vitsillä. Tätä emojia käytetään usein provosoiviin viesteihin, karkeaan tai mustaan huumoriin ja vahingoniloon. Sen ilkikurinen ulkonäkö tekee siitä ihanteellisen valinnan, kun halutaan luoda vitsikäs ilmapiiri ja tehdä sanotusta humoristisemmaksi ja vähemmän vakavaksi. Lisäksi se sopii erinomaisesti vahingonilon ilmaisemiseen tai kritiikkiin tai epämiellyttäviin tilanteisiin vastaamiseen huumorilla. Kaiken kaikkiaan 😝-emoji on monipuolinen symboli, jolla voi luoda iloista tunnelmaa eri yhteyksissä ja edistää ihmisten välistä ystävällistä viestintää.
U+1F61C Kasvot, joiden kieli on jumissa ja silmät vilkkuvat U+1F61C 😜️ Kasvot, joiden kieli on jumissa ja silmät vilkkuvat. 😜-emoji, jolle on ominaista silmää räpäyttävä silmä ja ulos työnnetty kieli, välittää röyhkeän ja leikkisän asenteen, joka sopii erinomaisesti humoristisiin tai ironisiin viesteihin. Vilkku viittaa tietynlaiseen leikkisyyteen tai flirttailevuuteen, joten se sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa ihmiset kiusoittelevat tai hurmaavat toisiaan. Se viestii, että lähettäjä ei ole tosissaan ja että viesti on tarkoitettu silmäniskulla. Siksi se sopii erinomaisesti rentoon ja epäviralliseen viestintään, jossa keveys ja hauskuus ovat etusijalla. 😜-emojia voidaan käyttää monissa yhteyksissä lisäämään keskusteluun kevyttä ja iloista sävyä ja välttämään väärinkäsityksiä. Myös kielen ja silmäniskun yhdistelmä osoittaa, että henkilö on ennakkoluuloton ja valmis vitsailemaan.
U+1F92A Hullu naama U+1F92A 🤪️ Hullu naama. Tämä 🤪-hemoji näyttää naurusta lähes hullun näköiset kasvot. Isot, laajat silmät ja ojennettu kieli symboloivat, että jokin on hyvin hauskaa tai outoa. Ilmeestä välittyy ylenpalttisen iloinen ja hullun innostunut tunnelma. Tilanteissa, joissa tunnet olosi huolettomaksi ja täysin hölmöksi, tämä hymiö sopii erinomaisesti juuri näiden tunteiden ilmaisemiseen. Se sopii erityisen hyvin vastaukseksi hauskoihin tarinoihin tai nokkeliin kommentteihin osoittaaksesi, että jaat huumorin tai et voi pidätellä itseäsi. Joskus sitä käytetään myös viittaamaan tuhmiin tai röyhkeisiin vitseihin, mikä lisää keskustelun ilkikurista puolta.
U+1F928 Kasvot, joilla on kohotettu kulmakarva U+1F928 🤨️ Kasvot, joilla on kohotettu kulmakarva. Koholla oleva kulmakarva 🤨-emoji antaa kysyvän ja epäilevän ilmeen. Sitä voidaan käyttää ilmaisemaan skeptisyyttä, epäuskoa tai paheksuntaa, ja sen ilme muistuttaa koomikko Stephen Colbertin ja näyttelijä/painija Dwayne “The Rock“ Johnsonin tunnusomaisia ilmeitä. Neutraali suu ja uurteiset kulmakarvat mahdollistavat monenlaisten tunteiden, kuten huolen, vihan, epäluulon ja paheksunnan ilmaisun. Tämä emoji sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa haluat kyseenalaistaa lausunnon tai toiminnan, ottaa kriittisen kannan tai saada jonkun ajattelemaan humoristisella tavalla.
U+1F9D0 Kasvot monokkelilla U+1F9D0 🧐️ Kasvot monokkelilla. Monokkelinsa ansiosta 🧐-emoji edustaa kasvoja, joita pidettiin 1800-luvulla statussymbolina. Siinä näkyy kulmakarvoja uurrettuna ja päätä hieman kohotettuna, ikään kuin tutkisi jotakin tarkkaan. Käytetään osoittamaan, että jokin vaikuttaa epäilyttävältä tai että teet skeptisen tai ironisen havainnon. Tällä tavoin se kannustaa tarkkaan tutkimiseen ja edistää kriittistä ajattelua. Samalla se voi myös viestiä tietynlaisesta hienostuneisuudesta tai omahyväisestä älykkyydestä, ikään kuin käyttäydyt kuin “viisastelija“. Tämä hymiö sopii erinomaisesti varovaisen katseen heittämiseen, ja se on hienostuneempi versio mietteliäästä hymiöstä.
U+1F913 Nörttikasvo U+1F913 🤓️ Nörttikasvo. Nörtti-emoji 🤓 on kasvot, joissa on isot silmälasit, kömpelö hymy ja poskihampaat. Sitä käytetään usein humoristisella tai ironisella tavalla kuvaamaan nörttejä tai ilmaisemaan, kuinka fiksu olet. Se edustaa stereotypiaa nörtistä, älykkäästä mutta oudosti pukeutuneesta henkilöstä, jolla on sosiaalisia puutteita. Vaikka tätä emojia käyttävät usein ihmiset, jotka pitävät itseään nörtteinä, joissain tapauksissa nörttilasien ja takahampaiden yhdistelmä voi herättää myös aasialaisvastaisia stereotypioita. Se, että oletusväri on keltainen, vahvistaa tätä ongelmallista representaatiota. Jotkin alustat ovat ajan mittaan tarkistaneet nörtti-emojia ja poistaneet nörttihampaat, mikä saattaa olla osoitus siitä, että tämä esitys voi aiheuttaa haittaa.
U+1F60E Kasvot aurinkolasien kanssa U+1F60E 😎️ Kasvot aurinkolasien kanssa. Olen maailman kuningas! Fiksu ja rento, tämä 😎-emoji näyttää kasvot, joilla on leveä, suljettu hymy ja mustat aurinkolasit. Se ilmaisee viileyttä ja itsevarmuutta, ja sitä käytetään välittämään huoletonta, rentoa asennetta tai ilmaisemaan, että jokin asia on erinomainen. Jos luotat itseesi, olet tehnyt jotain erityisen hyvin ja olet ylpeä siitä, tämä emoji on sopiva valinta. Se on myös auringonpaisteen, kesälomien ja rantalomien symboli. Sitä voi käyttää tilanteissa, joissa tunnet ylivertaisuutta tai tyyneyttä. Joissain tapauksissa emoji välittää jopa hieman ironiaa tai hauskanpitoa omasta viileydestäsi. Kaiken kaikkiaan se on monipuolinen ja auttaa välittämään positiivisia tunteita ja asenteita viestinnässä.
U+1F978 Naamioituneet kasvot U+1F978 🥸️ Naamioituneet kasvot. Hauskoilla silmälaseilla, tekokulmakarvoilla, pullistuneella nenällä ja liimatuilla viiksillä varustettu 🥸-emoji näyttää naamioituneet kasvot. Tätä emojia käytetään osoittamaan, että joku haluaa piilottaa henkilöllisyytensä tai aikeensa. Se voi myös ilmaista halun päästä jonkin asian jäljille tunnistamatta. Lisäksi se on symboli karnevaaleille, joissa ihmiset pukeutuvat ja omaksuvat erilaisia rooleja. Tämän naamioituneen kasvon ominaisuudet tulevat “Groucho-naamiosta“ tai “Groucho-laseista“, jotka on suunniteltu viittaamaan Julius Henry Marxin karikatyyriin Marx Brothers -elokuvissa. Nämä humoristiset elokuvat olivat hyvin suosittuja 1930- ja 1940-luvuilla, ja naamio on ollut uutuuskauppojen peruskamaa 1940-luvulta lähtien.
U+1F929 Hymyilevät kasvot, joilla on tähtimäiset silmät U+1F929 🤩️ Hymyilevät kasvot, joilla on tähtimäiset silmät. Jännityksen vallassa oleva 🤩-emoji näyttää kasvot, joilla on leveä, avoin hymy ja tähdet silminä, aivan kuin näkisi rakkaansa. Tähtien väri vaihtelee alustoittain, mutta on usein kultainen tai punainen. Tämä emoji osoittaa, että joku tai jokin on hämmästyttävä, kiehtova, vaikuttava tai jännittävä. Sitä käytetään ilmaisemaan odotusta tai jännitystä tulevasta tapahtumasta tai tapaamisesta. Samoin se voi symboloida kiinnostusta julkisuuden ja kuuluisuuden maailmaan. Lopuksi se voi kuvata sanatonta ihailua, jota tuntee tavatessaan henkilön, josta pitää kovasti.
U+1F973 Kasvot juhlapuhaltimen ja juhlahatun kanssa U+1F973 🥳️ Kasvot juhlapuhaltimen ja juhlahatun kanssa. “Olipa hurjat bileet“ tai “On jotain juhlittavaa“. Jos haluat pelkkää juhlatunnelmaa, kokeile 🥳-emojia: kasvot juhlahattu päässä puhaltavat torvea konfettien lentäessä pään ympärille. Se symboloi riehakkaiden juhlien ja iloisten tilaisuuksien, kuten uudenvuodenaaton, syntymäpäivien tai maailman emoji-päivän, iloa. Tämä emoji ilmaisee, että on jotain juhlittavaa tai että sinulla on ollut hurjat juhlat. Oli tilaisuus mikä tahansa, tämä emoji korostaa juhlimista. Se osoittaa, että olet valmis nauttimaan tapahtumasta täysillä ja odottamaan tulevaa. Lisäksi se voi tarkoittaa karnevaalia ja ilmaista viidennen vuodenajan iloa.
U+1F60F Hymyilevä/huumaava naama U+1F60F 😏️ Hymyilevä/huumaava naama. Sivusuunnassa vilkaisulla, kohotetuilla kulmakarvoilla ja puoliksi hymyilemällä 😏-emoji ilmaisee omahyväisyyttä, ironiaa, viileyttä tai leikkisyyttä. Sitä käytetään usein flirttailun tai seksuaalisen vihjailun välittämiseen, mutta käytä sitä varoen, sillä joskus joku saattaa olla jotain tekemässä. Monissa yhteyksissä emojilla on eri merkityksiä riippuen siitä, miten sitä käytetään. Se voi edustaa humoristisia kommentteja tai tilanteita, joissa pilkkaat itseäsi tai toista henkilöä. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös ilmaisemaan luottamusta, hämmennystä tai tyytyväisyyttä.
U+1F612 Pöyristyneet kasvot U+1F612 😒️ Pöyristyneet kasvot. 😒-emoji on kasvot, joissa on hieman kohotetut kulmakarvat, otsa kurtussa ja sivusuunnassa oleva katse, joka ilmaisee tyytymättömyyttä ja tyytymättömyyttä. Sitä käytetään usein ilmaisemaan epäkiinnostusta tai paheksuntaa henkilöä tai tilannetta kohtaan. Samoin sitä voidaan käyttää ilmaisemaan, ettet ole innostunut jostain asiasta ja haluat kertoa tyytymättömyytesi. Eri yhteyksissä emoji voi välittää erilaisia negatiivisia tunteita, kuten vihaa, hermostuneisuutta tai skeptisyyttä. Tässä tapauksessa sivusuunnassa katsominen viittaa torjuvaan asenteeseen ja korostaa vaikuttamatonta mielialaa. Lopuksi sitä käytetään myös hauskoissa tai ironisissa tilanteissa ilmaisemaan tyytymättömyyttä leikkisästi.
U+1F61E Pettynyt ilme U+1F61E 😞️ Pettynyt ilme. Tämä 😞-emoji näyttää kasvot, joilla on surullinen ilme, laskeutunut katse ja alaspäin kääntyneet suukulmat, mikä kuvastaa pettymystä ja turhautumista. Se symboloi surun, katumuksen ja katumuksen tunteita ja ilmaisee erilaisia onnettomia tunteita, joita voi esiintyä eri tilanteissa. Kun joku käyttää tätä emojia, hän osoittaa, että hänellä on ollut kielteisiä kokemuksia, stressaavia olosuhteita tai pettyneitä odotuksia. Se on myös hyödyllinen ilmaisemaan myötätuntoa ja ymmärrystä muita kohtaan vaikeina aikoina. Tämän emojin käyttäminen voi auttaa tarjoamaan emotionaalista tukea ja luomaan syvemmän yhteyden.
U+1F614 Pohdiskelevat kasvot U+1F614 😔️ Pohdiskelevat kasvot. Pettyneet kasvot 😔 ilmaisevat mietteliäisyyttä ja pahoittelua, kun katsot alaspäin ja otat aikaa miettiä. Tämä emoji edustaa melankoliaa, yleistä tyytymättömyyttä ja turhautumista. Se välittää erilaisia surullisia tunteita, kuten pettymystä, tuskaa tai yksinäisyyttä, ja se on vähemmän intensiivinen kuin muut surulliset emojit, kuten äänekkäästi itkevät kasvot 😭, mikä tekee siitä mietteliäämmän. Tätä emojia voi käyttää ilmaisemaan onnettomuutta, menetettyjä mahdollisuuksia tai katumusta jostakin päätöksestä. Sitä käytetään myös osoittamaan myötätuntoa ja ymmärrystä toisten tunteita kohtaan, kun joku käy läpi vaikeaa aikaa tai on joutunut pettymään.
U+1F61F Huolestuneet kasvot U+1F61F 😟️ Huolestuneet kasvot. Huolestuneet kasvot 😟 kuvastaa jännitystä monimutkaisen tilanteen tai tärkeän tapahtuman edessä. Siinä näkyy avoimet silmät, kohotetut kulmakarvat ja leveä otsa rypyssä. Ilmaisee ahdistusta, epävarmuutta ja epämukavuutta. Se liittyy moniin kohtalaisen surullisiin tai jännittyneisiin tunteisiin, kuten huoleen, pelkoon, paniikkiin, pettymykseen ja tyytymättömyyteen. Tätä emojia voi käyttää hyvin ilmaisemaan myötätuntoa ja ymmärrystä toisten huolia kohtaan tai ilmaisemaan omia huolia keskustelussa. Sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan epämiellyttävää tilannetta tai viestiä, joka vaatii erityistä huomiota.
U+1F615 Hämmentyneet kasvot U+1F615 😕️ Hämmentyneet kasvot. Hämmentyneet kasvot 😕 ilmaisevat hämmennystä tai erimielisyyttä. Silmät ovat auki ja otsa on kallellaan, ikään kuin posket olisivat puristuneet yhteen tai huulet nyppyyntyneet. Se viestii epävarmuudesta ja tyytymättömyydestä tilanteeseen ja osoittaa, että on kuviteltu jotain muuta. Vaikka sillä ilmaistaan ihmettelyä tai epäröintiä, sitä käytetään usein myös ilmaisemaan lievää surua, pettymystä tai turhautumista. Sitä voidaan käyttää myös hetkinä, jolloin etsitään selkeyttä tai reagoidaan odottamattomaan tapahtumakulkuun.
U+1F641 Hieman rypistyvät kasvot U+1F641 🙁️ Hieman rypistyvät kasvot. “Olen pahoillani“ tai “Olen hieman ärsyyntynyt siitä, mitä sanot“. Silmät auki ja otsa hieman uurrettuna 🙁 ilmaisee lievää tyytymättömyyttä, huolta, pettymystä tai surua, mutta yleensä vähemmän intensiivistä kuin otsa rypyssä ☹. Se voi myös viestiä torjunnasta tai vihasta, kun joku on yllättynyt tai peloissaan. Viestinnässä sitä voidaan käyttää välittämään empatiaa tai myötätuntoa tai lempeää kritiikkiä tai pettymystä. Voit käyttää tätä emojia tällaisten tunteiden välittämiseen ilman, että se on liian negatiivinen tai loukkaava, ja se auttaa pitämään keskustelun ilmapiirin liian jännittyneenä.
U+2639 Murjottavat kasvot U+2639 ☹️ Murjottavat kasvot. Rypistyneet kasvot ☹ näyttävät surullisilta, kun suun kulmat roikkuvat alaspäin, ja ilmaisevat tyytymättömyyttä tai epämukavuutta. Se näyttää ilottomalta ja onnettomalta ja voi osoittaa paheksuntaa esimerkiksi säästä, pienistä virheistä tai henkilön käytöksestä. Verrattuna 🙁-emojiin, hieman rypistyneisiin kasvoihin, tunne on voimakkaampi, koska rypistys on voimakkaampi. Sitä käytetään usein ilmaisemaan lievää huolta, pettymystä tai rakastavaa surua, kuten ikävä rakkainta ihmistä. Keskustelussa se auttaa ilmaisemaan syvempiä negatiivisia tunteita ja edistämään ihmisten välistä ymmärrystä ja empatiaa.
U+1F623 Kärsimyksen kasvot U+1F623 😣️ Kärsimyksen kasvot. Kaventuneilla silmillä ja hieman uurteisella kulmalla 😣-emoji ilmaisee avuttomuutta ja vaivaa. Se välittää tunteen vaikean tilanteen läpikäymisestä ja kärsimyksestä. Rasittavan päivän jälkeen näyttää siltä, että haluat heittää pyyhkeen kehään. Tämä emoji viestittää kuitenkin myös, että vaikeuksista huolimatta jatkat eteenpäin ja lopulta voitat tilanteen. Se ilmaisee eriasteista turhautumista, surua, avuttomuutta ja sinnikkyyttä. Facebookin suunnittelussa on jopa kirkkaan violetti otsa korostamassa ponnistelua. Tämän emojin avulla voimme viestiä muille, että olemme vaikeassa tilanteessa, mutta olemme päättäneet jatkaa ja sinnitellä.
U+1F616 Hämmentyneet kasvot U+1F616 😖 Hämmentyneet kasvot. Miten ihmeessä näin saattoi käydä? Tämä emoji 😖 ilmaisee voimakkaita tunteita, kuten turhautumista, vihaa ja avuttomuutta. X:n muotoiset, kaventuneet silmät ja puristettu suu antavat vaikutelman, että se tärisee raivosta tai pidättelee kyyneleitä. Se saa sinut miettimään: “Miten tämä tapahtui? Voidaan käyttää osoittamaan äärimmäistä vihaa, kun sananlaskun tynnyri on puhjennut. Se edustaa tunteiden, kuten vihan, turhautumisen, inhon ja surun, valtaamaa tunnetta, ikään kuin olisit tappion partaalla. Tämän emojin käyttäminen voi kertoa muille, että olemme emotionaalisesti vaikeassa tilanteessa ja tunnemme olevamme voimakkaiden tunteiden vallassa.
U+1F62B Väsyneet kasvot U+1F62B 😫️ Väsyneet kasvot. Väsynyt emoji 😫, jossa on kaventuneet silmät, uurteinen otsa ja avoin suu. Se edustaa väsymystä, johtuipa se sitten unen puutteesta, ympärillämme tapahtuvista asioista tai stressaavasta henkilöstä tai tilanteesta. Käytämme tätä emojia kertoaksemme muille, että olemme uupuneita ja tarvitsemme kipeästi taukoa. Samoin sitä voidaan käyttää ilmaisemaan äärimmäistä heikkoutta ja kiireellistä levon tarvetta. Vaikka se on alun perin suunniteltu väsymystä varten, sitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan turhautumista ja surua sekä innostusta ja kiintymystä, ikään kuin et voisi uskoa, miten hieno joku tai jokin on.
U+1F629 Väsyneet kasvot U+1F629 😩️ Väsyneet kasvot. Jätä minut rauhaan! Kohotetuilla kulmakarvoilla ja alaspäin käännetyillä suukulmilla 😩-emoji osoittaa tyytymättömyyttä ja uupumusta. Se kärsii stressaavista, epämiellyttävistä, mutta väistämättömistä tapahtumista ja ilmaisee itkuista, kiukkuista mielialaa. Tämä sekä henkistä että fyysistä uupumusta edustava emoji välittää monenlaisia tunteita, kuten turhautumista, surua, huvittuneisuutta ja kiintymystä. Joissakin tapauksissa siinä on leikkisä vivahde, joka keventää ilmaisua. Se on yleinen emoji, jota käytetään ilmaisemaan myötätuntoa toisten vaikeuksia kohtaan tai kertomaan omasta väsymyksestä ja velttoudesta. Samalla sitä voidaan käyttää myös osoittamaan uupumuksen humoristinen, ironinen tai liioiteltu kuvaus.
U+1F97A Kasvot, joilla on kerjäävät silmät U+1F97A 🥺️ Kasvot, joilla on kerjäävät silmät. Tämä 🥺-emoji näyttää anovan, alistuvan ilmeen, jossa on suuret, kiiltävät silmät. Sitä käytetään pyytämään jotain, kuten rahaa tai lainaamaan autoa. Usein koiran katse on viimeinen ase, jota tarvitset saadaksesi haluamasi, kun sanat eivät riitä. Emojia voidaan käyttää myös ilmaisemaan kiintymystä, ihailua tai tunteita rakastavalla eleellä. Anteeksianto, myötätunto ja toivo ovat muita assosiaatioita. Huippuaikoinaan anovat kasvot olivat Twitterin kolmanneksi suosituin emoji, ja ne esiintyivät useimmiten sydän-twiiteissä. Sitä käytetään joskus yhdessä osoittavien käsien kanssa kuvaamaan ujoa tai varautunutta asennetta (🥺👉👈).
U+1F622 Itkevät kasvot U+1F622 😢️ Itkevät kasvot. 😢 itkevät kasvot edustaa surullista ilmettä, jossa poskea pitkin valuu yksi kyynel. Tämä hymiö ilmaisee tiettyyn tilanteeseen tai tapahtumaan liittyvää loukkaantunutta ja surullista mielentilaa. Kun muisto negatiivisesta tapahtumasta sattuu edelleen, tämä hymiö on hyvä valinta. Se voi ilmaista kohtalaista surua tai vähemmän voimakasta kipua kuin itkevät kasvot 😭. Lisäksi sitä voidaan käyttää välittämään myötätuntoa ja myötätuntoa keskustelussa, etenkin kun joku tarvitsee lohdutusta tai tukea. Sitä käytetään myös humoristisissa tai ironisissa tilanteissa ilmaisemaan surua kevyemmällä tavalla.
U+1F62D Äänekkäästi itkevät kasvot U+1F62D 😭️ Äänekkäästi itkevät kasvot. Voimakkaasti itkevät kasvot 😭 symboloivat epätoivoa ja lohduttomuutta, kun kyyneleet valuvat silmistä kuin vesiputous. Se edustaa surun, tuskan tai tappion tunteita, ja sitä käytetään joskus ironisissa yhteyksissä. Esimerkiksi silloin, kun jokin asia on niin hauska, että voit tuskin estää itseäsi nauramasta, tai kun joku tekee merkityksettömästä tilanteesta draaman. Tämä emoji on yksi suosituimmista sosiaalisen median sivustoilla, kuten Twitterissä, ja se ilmaisee voimakkaita tunteita, kuten ylpeyttä, ylivoimaista iloa tai jopa helpotusta. Tämän emojin tulkinta vaihtelee asiayhteydestä riippuen, ja sillä voi olla sekä vakavia että humoristisia merkityksiä.
Kategoriat